Vučić se sastao sa Saracinom: Razgovor o širokom spektru tema, predstavio sam viziju moderne Srbije FOTO

Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Savezne vlade SR Nemačke za države Zapadnog Balkana Manuelom Saracinom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2024.

16:12

Vučić se sastao sa Saracinom: Razgovor  o širokom spektru tema, predstavio sam viziju moderne Srbije FOTO
Foto: Printscreen/buducnostsrbijeav

"Dobar sastanak sa Manuelom Saracinom. Razgovarali smo o širokom spektru tema, od regionalnih i međunarodnih odnosa do predstojećih sastanaka u Briselu i razvoja situacije na Kosovu i Metohiji," napisao je tom prilikom Vučić na svom Instagram nalogu.

"Razmenili smo mišljenja i o saradnji Srbije i Nemačke, kao i o evrointegracijama Srbije i izazovima sa kojima se na tom putu suočava, a sa posebnim zadovoljstvom sam predstavio našu viziju moderne Srbije i brojne projekte na kojima radimo, pogotovo u sklopu organizacije predstojećeg EXPO 2027," dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Podeli: