Medvedev najavio osvetu: "Neka svi stradaju"

Bivši predsednik Rusije, a sada zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev osudio je nove sankcije Moskvi i obećao oštar odgovor.

Izvor: Avaz.ba

Nedelja, 25.02.2024.

18:53

Medvedev najavio osvetu:
EPA-EFE/EKATERINA SHTUKINA/SPUTNIK/GOVERNMENT PRESS SERVICE / POOL MANDATORY CREDIT

"Navikli smo na njihova beskrajna ograničenja i naučili da živimo sa njima", rekao je on preko Telegrama nakon što je Bajdenova administracija objavila sankcije za više od 500 ruskih ciljeva.

Medvedev je istakao da sankcije "više nisu usmerene protiv vlasti ili kompanija u zemlji”.

On je dodao da, što se tiče Zapada, "neka svi stradaju tamo. Samo treba da se svi toga setimo i da im se osvetimo gde možemo".

"Oni su naši neprijatelji. Oni na svojoj teritoriji obavljaju i druge aktivnosti o kojima se obično ne govori javno. Rat je rat i u ovom ratu pobeda će biti naša", rekao je Medvedev.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Rusi spremni za kraj; Napašće najsilnije?

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

21:47

21.4.2024.

1 h

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: