Totalna konfuzija: Bajden ne zna koga podržava? VIDEO

Američki predsednik Džo Bajden sastao se u četvrtak sa udovicom i ćerkom pokojnog ruskog demokratskog aktiviste Alekseja Navaljnog.

Izvor: B92

Subota, 24.02.2024.

18:45

Totalna konfuzija: Bajden ne zna koga podržava? VIDEO
EPA-EFE/JULIA NIKHINSON / POOL

On je međutim u izjavi za medije naveo da se Julija zove Jolanda.

"Ali jedno mi je jasno da će Jolanda nastaviti borbu koju je on vodio. Tako da ne odustajemo", rekao je on i vrlo brzo napustio mesto ne odgovarajući na pitanja novinara.

Bela kuća nije komentarisala mešanje imena, niti su zvaničnici osporili da je Bajden napravio grešku. Sramotan gaf je zabeležen u zvaničnom transkriptu objavljenom u petak ujutro.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

18 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: