Drama u školi: Dečak doneo skalpel, pa sebi naneo teške povrede

U Osnovnoj školi "Šip" u Sarajevu u četvrtak, odvijala se drama, kada je jedan od učenika u školu došao i doneo skalpel, saznaje portal "Avaza".

Izvor: B92

Subota, 24.02.2024.

16:50

Drama u školi: Dečak doneo skalpel, pa sebi naneo teške povrede
Foto: Profimedia

Kako se saznaje "Avaz", učenik je mahao tim skalpelom, na šta su se drugi učenici prepali.

Navode da je došlo i do gurkanja tog učenika sa skalpelom i njegovog vršnjaka. Na kraju je dečak, koji je doneo skalpel, sam sebe povredio, a u bolnici u koju je odvezen ustanovljene su teške telesne povrede.

Uznemireni roditelji kada su saznali za ovaj incident pozvali su policiju. Obavešteno je i Veće roditelja, te je sazvan hitni sastanak sa upravom škole.

Roditelji traže od uprave škole, prema saznanjima "Avaza", da se uvedu mere koje bi ubuduće zaustavile, odnosno sprečile ovakve incidente, jer postavlja se pitanje kako i zašto je učenik doneo skalpel u školu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: