Ubijen mladi fudbaler

Mladi hrvatski fudbaler ubijen je nešto posle ponoći u subotu nakon svađe sa dvojicom mladića ispred pekare u Splitu.

Izvor: B92

Subota, 24.02.2024.

13:06

Ubijen mladi fudbaler
Foto: Profimedia

Mladić (22) je uboden nožem u grudi, hitno je prebačen u KBC Split, međutim, povreda je bila kobna i preminuo je oko 1.20 sati.

Portparloka PU splitsko-dalmatinske Željka Radošević kazala je da su dve osobe uhapšene nakon što je policija, odmah po dojavi o događaju, započela potragu za počiniteljem.

Dodala je da je uviđajem rukovodila dežurna zamenica Državnog tužilaštva u Splitu te da će policija saopštiti više informacija o događaju nakon završetka kriminalističkog istraživanja.

Istakla je da je u službene prostorije dovedeno više osoba, od kojih su dve uhapšene u vezi s ubistvom.

Načelnik Hitnog bolničkog prijema KBC-a Josip Krnić rekao je novinarima da je 22-godišnjak s teškom ubodnom ranom u predelu grudi doveden u Hitnu pomoći bez vitalnih znakova. Pristupili su odmah reanimaciji, ali bezuspešno te su nakon 45 minuta proglasili smrt.

Prema pisanju medija, policija je privela trojicu braće, od kojih je jedan nakon gurkanja otišao po nož u stan i zadao više rana mladiću.

Sumnja se da je svađa krenula nakon što je 22-godišnjak odbio braći dati novac, no za sada se slučaj ne vodi kao ubistvo iz koristoljublja, javlja Dalmatinski portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: