Petak, 23.02.2024.

21:47

Spremni za rovove: Ukrajinci ulaze u novi rat?

Ukrajinci su spremni da se u budućnosti bore protiv Irana, Kine ili Severne Koreje na strani SAD, izjavio je poslanik Vrhovne rade Aleksej Gončarenko.

Izvor: Novosti

Spremni za rovove: Ukrajinci ulaze u novi rat?
EPA-EFE/KATERYNA KLOCHKO

"Ako u budućnosti izbije bilo kakav rat i SAD zatrebaju ljudi... Ko će biti u rovovima u blizini Teherana? Mislim da mnoge zemlje nisu spremne za to", rekao je on i dodao:

"Ukrajinci su spremni da stanu rame uz rame sa Amerikancima, ili u rovovima pored Teherana, ili u Severnoj Koreji, ili pored Pekinga, nema nikakve razlike", rekao je on u intervjuu za CNN i Kristijan Amanpur.

Sve o sukobu u Ukrajini iz minuta u minut možete pratiti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: