Petak, 23.02.2024.

14:35

Proboj američke granice: Kinezi dolaze

Od oktobra prošle godine granična policija zabeležila je da je 21.000 kineskih migranata kod San Dijega ušlo u Sjedinjene Američke Države.

Izvor: Tanjug

Proboj američke granice: Kinezi dolaze
Tanjug/AP Photo/Edgar H. Clemente

Istovremeno, oko 18.700 migranata iz susednog Meksika prešlo je granicu sa SAD, prenosi Njujork post, pozivajući se na podatke Carine i granične zaštite.

Broj kineskih državljana koji su prešli američku granicu kod San Dijega drugi je najveći posle broja Kolumbijaca koji su ušli u SAD.

Podaci ukazuju na trend da kineski državljani u sve većem broju pokušavaju da pobegnu iz sopstvene države i ilegalno uđu u SAD, navodi list.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

23 h

Podeli: