Drama u "Ribnikaru": Nova saznanja o dečaku kod kog je pronađen nož VIDEO

Dečak kod kog je pronađen nož u rancu u OŠ Vladislav Ribnikar kod direktora te škole je negirao da je nož njegov.

Izvor: B92

Petak, 23.02.2024.

14:15

Drama u
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ/ bs

Nož je, podsetimo, pronađen u rancu, a učenik kod koga je nađen rekao je da ne zna odakle je i da to nije njegov nož, javlja reporter TV Prva s mesta zbivanja.

Prema saznanjima TV Prva, dečak u čijem rancu je pronađen nož odličan je đak, lepo vaspitan i sa njim ranije nikad nije bilo nikakvih problema.

Inače, popodnevna smena u školi je započela, a oko škole se još uvek nalaze pripadnici MUP-a.

MUP je izdao i hitno saopštenje nakon dojave da je kod jednog učenika osmog razreda pronađen nož. Nije bilo nikakve pretnje deci i nastavnicima, navedeno je, između ostalog u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi spremni za kraj; Napašće najsilnije?

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

21:47

21.4.2024.

19 min

Podeli: