Nastava u "Ribnikaru" nije prekinuta; Oglasio se MUP; Stigla i ministarka prosvete

Nastava u OŠ "Vladislav Ribnikar" nije prekinuta nakon što je u rancu učenika osmog razreda pronađen nož.

Izvor: B92

Petak, 23.02.2024.

12:53

Nastava u
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ/ bs

U školu je stigla i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

Podsetimo, nož je u školskom rancu učenika osmog razreda našao je školski policajac, a odmah je alarmirana i policija, koja je ubrzo stigla u školu. Nađen je i učenik koji je imao nož, on je odveden kod direktora, ali je negirao da je nož njegov.

Mediji su preneli i da je odveden na razgovor u policiju.

Vest se najpre, podsetimo, proširila društvenim mrežama, a potom su je preneli i pojedini mediji. Jedan od roditelja učenika koji pohađa "Ribnikar" izjavio je za Blic da nije bilo nikakvih incidenata, kao i da deci niko nije pretio.

U OŠ "Vladislav Ribnikar" hitno je stigla i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović.

Podsetimo, 3. maja prošle godine u toj školi je učenik K. K. pucao iz vatrenog oružja i hladnokrvno ubio devetoro dece i školskog policajca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

uživo Rusi spremni za kraj; Napašće najsilnije?

Rat u Ukrajini – 788. dan. Ukrajinska vojska je tokom prethodnog dana gađala ciljeve u ruskim oblastima Belgorod i Smolensk pri čemu su poginule dve osobe, povređeno je nekoliko ljudi i uništeno je skladište goriva.

21:47

21.4.2024.

1 h

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: