Oglasila se ministarka prosvete ispred "Ribnikara": "On je negirao da je nož..."

Ministarka obrazovanja Slavica Đukić Dejanović napustila je OŠ "Ribnikar" koju je posetila posle incidenta kada je u rancu jednog učenika pronađen nož.

Izvor: Novosti

Petak, 23.02.2024.

14:07

Oglasila se ministarka prosvete ispred
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIÆ

"Preduzete su sve potrebne procedure kako bi učenici bili bezbedni i kako se ništa ne bi dogodilo", rekla je ministarka. "Svi smo mi ovde sa posebnim emocijama ispred škole. Nadležni ispituju sve detalje događaja i javnost će o svemu biti obaveštena", istakla je ona.

Podsetimo, MUP je izdao hitno saopštenje u kom je navedeno da nož jeste nađen kod učenika, da je on negirao da je nož njegov, kao i da nije bilo nikakvih pretnji za bezbednost učenika.

Roditelji su odmah obavešteni, deca koja su bila u prepodnevnoj smeni su napustila školu, a druga smena je nastavila rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: