Amerikanci u šoku; "Postoji nuklearno oružje, kad bi pogodilo Njujork..." VIDEO

Najnovija izjava bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, ovaj put o nuklearnom oružju, ponovo je šokirala američku javnost.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2024.

10:32

Amerikanci u šoku;
Tanjug/AP Photo/Chris Carlson

Naime, republikanski kandidat za budućeg predsednika SAD je tokom intervju s voditeljkom Foks Njuza Laurom Ingram, rekao je da je zabrinut za sigurnost svojih pristalica.

"Zabrinut sam za njihovu bezbednost. Ti ljudi, ali i svi u ovoj prostoriji su trenutno u velikoj opasnosti. Postoji nuklearno oružje koje bi, kad bi pogodilo Njujork, uništilo i Južnu Karolinu", rekao je Tramp.

Južna Karolina je, inače, rodna država Niki Hejli, Trampove protivkandidatkinje u borbi za republikansku predsedničku nominaciju.

Za sada nema objašnjenja na šta je Tramp tačno mislio, a mnogi sumnjaju u istinitost njegovih tvrdnji.

Pre ovog intervjua, Tramp je šokirao ceo svet izjavom da SAD s njim na čelu ne bi branile članicu NATO-a koja ne ispnjava svoje finansijske obaveze prema Alijansi, dodajuć da bi čak i ohrabrio ruskog predsednika Vladimira Putina da "radi s njima šta hoće".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: