Izvršen napad nasred auto-puta; Ima mrtvih i povređenih; Sve puno specijalaca VIDEO/FOTO

Rano jutros izvršen napad na putnike koji su se našli na auto-putu na ulazu u Jerusalim. U napadu je ubijena najmanje jedna osoba, a osam ih je ranjeno.

Izvor: Blic

Četvrtak, 22.02.2024.

08:18

Izvršen napad nasred auto-puta; Ima mrtvih i povređenih; Sve puno specijalaca VIDEO/FOTO
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Neimenovani napadači, za koje se veruje da su Palestinci, izašli su jutros iz vozila na auto-putu i iz automatskog oružja su počeli da pucaju na automobile koji su bili zaglavljeni u jutarnjem špicu, prenosi Blic.

Izraelski mediji navode da je jedna osoba na licu mesta podlegla povredama, dok su još dve u kritičnom stanju.
EPA-EFE/ABIR SULTAN
U obližnju bolnicu prebačeno je petoro ljudi i stepen njihovih povreda u ovom trenutku nije poznat.

Policija je saopštila da je dvojicu napadača, koji su izveli ovaj napad koji je okarakterisan kao teroristički, ubila na licu mesta, dok je treći pokušao da pobegne i ubrzo je likvidiran.

Na licu mesta je veliki broj specijalaca. Prema rečima predsednika lokalnih vlasti koji je komentarisao napad, autoput kod Mal Adumima poznat je po stalnim jutarnjim gužvama u saobraćaju, što je, kako je naveo, "pogodno za planirane napade na Izraelce koji se tu zateknu", navodi Džeruzalem post.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: