Vučić razgovarao sa Subijantom: Čestitao sam mu pobedu na izborima

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa ministrom odbrane i predsedničkim kandidatom Indonezije Prabovom Subijantom.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2024.

11:37

Vučić razgovarao sa Subijantom: Čestitao sam mu pobedu na izborima
Printskrin/Instagram/buducnostsrbijeav

"Odličan razgovor sa @prabowo kojem sam čestitao pobedu na predsedničkim izborima prema prvim preliminarnim rezultatima. Razgovarali smo o jačanju partnerstva između naše dve zemlje, kao i raznim vidovima saradnje u brojnim oblastima od zajedničkog interesa."

"Iskoristio sam priliku da pozovem uvaženog sagovornika da poseti Srbiju, što je on i prihvatio, kako bismo ostvarili još veći napredak u bilateralnim i ekonomskim odnosima", napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

12 h

Podeli: