Sreda, 21.02.2024.

11:32

Potpisali sporazum o prelazu na Jarinju, a sada krivicu svaljuju na Vučića? VIDEO

Koliko su besmisleni napadi stranaka bivšeg režima, najbolje govori njihov preokret i želja da se predstave kao veliki zaštitnici Kosova i Metohije.

Izvor: B92

Potpisali sporazum o prelazu na Jarinju, a sada krivicu svaljuju na Vučića? VIDEO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uprkos tim pokušajima, na profilu "Detektor laži" na mreži Iks podseća se da su "predali sve što se moglo predati - od proglašenja nezavisnosti, odluke Međunarodnog suda pravde, izmeštanja pregovora iz UN u nama nenaklonjeni Brisel, do tablica, ličnih karata i postavljanja granice."

Pomenuti profil na mreži Iks podseća i na izjavu Srđana Milivojevića: "Prelaz Jarinje Aljbin Kurti da nazove po Vučiću. Zasluzio je!" Činjenica je, ipak, da je sporazum po kom je Jarinje postalo prelaz potpisan 02. 12. 2011, a da su tada na vlasti bili upravo Srđan Milivojević, Dragan Đilas, Borko Stefanović, Boris Tadić, Marinika Tepić, Vuk Jeremić...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: