Potpisali sporazum o prelazu na Jarinju, a sada krivicu svaljuju na Vučića? VIDEO

Koliko su besmisleni napadi stranaka bivšeg režima, najbolje govori njihov preokret i želja da se predstave kao veliki zaštitnici Kosova i Metohije.

Izvor: B92

Sreda, 21.02.2024.

11:32

Potpisali sporazum o prelazu na Jarinju, a sada krivicu svaljuju na Vučića? VIDEO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uprkos tim pokušajima, na profilu "Detektor laži" na mreži Iks podseća se da su "predali sve što se moglo predati - od proglašenja nezavisnosti, odluke Međunarodnog suda pravde, izmeštanja pregovora iz UN u nama nenaklonjeni Brisel, do tablica, ličnih karata i postavljanja granice."

Pomenuti profil na mreži Iks podseća i na izjavu Srđana Milivojevića: "Prelaz Jarinje Aljbin Kurti da nazove po Vučiću. Zasluzio je!" Činjenica je, ipak, da je sporazum po kom je Jarinje postalo prelaz potpisan 02. 12. 2011, a da su tada na vlasti bili upravo Srđan Milivojević, Dragan Đilas, Borko Stefanović, Boris Tadić, Marinika Tepić, Vuk Jeremić...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

11 h

Podeli: