Borelj sve otkazao

Visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Žozep Borelj planirao je da 26. februara doputuje u posetu Kosovu i Metohiji.

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2024.

12:33

Borelj sve otkazao
Foto: Profimedia

To putovanje je odloženo nakon razgovora sa Aljbinom Kurtijem i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićm u Minhenu, saznaje Kosovo onlajn od diplomatskog izvora u Prištini.

Isti izvor je potvrdio da je Borelj, nakon posete Prištini, 28. februara planirao i da otputuje u posetu Beogradu.

"Posete su na čekanju nakon razgovora u Minhenu. Nema znakova da su strane posveće daljem napretku u dijalogu", rekao nam je diplomatski izvor iz Prištine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

14 h

Podeli: