Utorak, 20.02.2024.

13:00

Milanović ponovo proziva Plenkovića: "Lažov, đon-obraz, manipulator..."

Kancelarija Zorana Milanovića poslala je saopštenje medijima, u kome je Milanović još jednom prozvao Plenkovića.

Izvor: index.hr

Milanović ponovo proziva Plenkovića:
Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

"Pre nego što je sinoć pobegao od novinarskih pitanja o Ivanu Turudiću, vidno nervozan i pakostan Andrej Plenković opet je izmišljao unutrašnje i spoljašnje neprijatelje Hrvatske, bulaznio o 'iskakanju Predsednika Republike van svojih ovlasti' i lagao kako ga Predsednik Republike nije na vreme obavestio o sigurnosnim preprekama za imenovanje Turudića na dužnost Glavnog državnog tužioca", nadeno je u saopštenju.

"I još je nakon svoje bujice laži imao đon-obraz da govori o ostavštini predsednika Republike Zorana Milanovića kao o 'primitivizmu i vulgarnosti'", dodaje se.

"Andrej Plenković je glavni zaštitnik kriminala i korupcije, prvi i jedini predsednik Vlade u istoriji hrvatske države koji je politički doslovce okupirao DORH i stavio ga pod svoj neposredni nadzor", optužuje Milanović.

Navodi da je Plenković lažov ida je vođenje HDZ-a preuzeo na prevaru.

"Andrej Plenković je lažov, politički lažnjak koji vara hrvatske građane od prvog dana na čelu HDZ-a čije je vođenje i preuzeo na prevaru," stoji u saopštenju.

Dodaje se da je Plenković manipulator.

"Andrej Plenković je samozadovoljni manipulator koji državu koristi za lično pozicioniranje i promociju. U osam godina vladanja, nema ni jedne odluke koju je doneo a da pre toga nije izvagao svoj interes. Hraneći se danas briselskim uputima kao nekada kroasanima, spreman je hrvatski državni interes gurnuti pod tepih samo da mu ime ostane u bubnju za popunjavanje evropskih fotelja," navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: