Petak, 16.02.2024.

13:26

Poznati detalji smrti Navaljnog

Ubrzo nakon vesti da je Aleksej Navaljni umro u zatvoru nakon što mu je pozlilo, u javnos su počeli da cure prvi detalji o njegovoj smrti.

Izvor: B92

Poznati detalji smrti Navaljnog
EPA-EFE/PATRICK SEEGER

"Aleksej Navaljni se posle šetnje osećao loše u zatvoru i izgubio je svest. On je podvrgnut svim neophodnim merama reanimacije koje nisu dale pozitivne rezultate," saopštila je Federalna služba.

"16. februara ove godine, u koloniji broj 3, osuđeni Navaljni A. A. osećao se loše nakon šetnje, skoro odmah izgubivši svest. Odmah su stigli medicinski radnici iz ustanove i pozvana je ekipa Hitne pomoći“, navodi se u saopštenju.

"Urađene su sve neophodne reanimacije, ali nisu dale pozitivne rezultate. Lekari Hitne pomoći konstatovali su smrt osuđenog. Uzroci smrti se utvrđuju", dodali su oni.

Portparol Kremlja, Dimitrij Peskov je, odgovarajući na pitanja o ovom događaju, rekao da je na medicinskom osoblju da otkriju tačan razlog smrti Navaljnog.

Iako su novinari pokušali da otkriju detalje, navodeći da se govori da je smrt nastupila usled tromba, Peskov je ponovio da "nije siguran i da će medicinari to morati da otkriju."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: