Četvrtak, 15.02.2024.

08:34

Rotacije na ulicama Beograda; Otrovana deca, dvanaestogodišnjacima izmereno 2,8 promila VIDEO

Lekar Hitne pomoći VMA dr Ivan Leković rekao je za RTS da je primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju sa do čak 2,8 promila alkohola u krvi.

Izvor: RTS

Rotacije na ulicama Beograda; Otrovana deca, dvanaestogodišnjacima izmereno 2,8 promila VIDEO
Shutterstock/OgnjenO

"To je ozbiljno stanje, zabrinjava činjenica da maloletna lica dolaze u tako teškom stanju", rekao je doktor Leković.

Lekar je rekao da ga zabrinjava broj primljenih alkoholisanih lica, kojih je bilo 26, a posebno je zabrinjavajuće što su od toga dvanaestoro bila deca mlađa od 15 godina.

Pored onih koji su bili pijani, bilo je i maloletnih pacijenata koji su povređeni u tuči, napomenuo je doktor Leković. "26 osoba, od kojih su dvanaestoro bila deca mlađa od 15 godina, na žurci su se otrovala špiritusom u poznatom beogradskom klubu. Celu noć su proveli na VMA! U krvi pronađen visok procenat etanola! Oni su bili u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola", objavljeno je na Instagramu, na nalogu moj_beo_grad_ uz video-snimak automobila policije i hitne pomoći, koji su decu prevezli do Vojnomedicinske akademije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: