Petak, 07.07.2023.

14:33

Putin zagrmeo: Nećete uspeti

Predsednik Rusije Vladimir Putin istakao je danas da države koje prave probleme za Rusiju neće uspeti u svojim namerama.

Izvor: Tanjug

Putin zagrmeo: Nećete uspeti
Foto: Profimedia

"Danas ćemo razgovarati o merama koje preduzimamo i koje moramo preduzeti da bismo prevazišli teškoće koje neke zemlje stvaraju za Rusiju. Do sada nisu uspevali da postignu ciljeve koji su se ticali Rusije. Ubeđen sam da ni neće uspeti" u tome, rekao je predsednik na sastanku Saveta bezbednosti Rusije.

Kako prenosi Kremlj, prisutnima se prvi obratio ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, a sastanku prisustvuju i ministar odbrane Sergej Šojgu, predsednik Dume Vjačeslav Volodin, zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, sekretar Saveta bezbednosti Nikolaj Patrušev, direktor FSB-a Aleksandar Bortnjikov, direktor spoljnoobaveštajne službe Sergej Nariškin i drugi istaknuti ruski zvaničnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: