Nedelja, 02.07.2023.

10:15

Vučić o zaustavljanju Danila na KiM: "Uperili su puške u njih"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je za TV Prvu o ponašanju tzv. kosovske policije prema njegovom sinu Danilu.

Izvor: B92

Vučić o zaustavljanju Danila na KiM:
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AÆIMOVIÆ/bs

On je naglasio da mu pripadnici te "policije" nisu skinuli majicu.

"Nisu mu skinuli majicu, to je bila laž. Ni majicu ni srpsku zastavu dok je živ nikome neće da preda. To je njegova odluka, on tamo ide od 2011. godine. Ide za svaki Vidovdan već 13 godina, pošto kažu da je to bila provokacija. Nikoga nije uvredio. Nosio je majicu koju čini mi se nosi svake godine i mislili su da će ga naterati da se skine. On je rekao da nema čak ni kaiš, potpuno sam goloru", rekao je Vučić.

"Molio sam ga da ne ode, ali je želeo. Pratili su ga sve vreme od granice. Za sve imamo video i foto dokumentaciju, slikali su ga, sa kim se rukovao", objasnio je on.

Predsednik je dodao da Kurti "živi za to da Srbe protera sa svojih ognjišta".

"Oni su stvarno uperili puške u njih", zaključio je Vučić.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

18 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: