Četvrtak, 25.05.2023.

11:26

Ministar o OŠ "Vladislav Ribnikar": "Svi radovi u dogovoru sa roditeljima"

Ministar za javna ulaganja Marko Blagojević osvrnuo se na situaciju sa OŠ "Vladislav Ribnikar" posle masakra koji se dogodio u toj ustanovi.

Izvor: B92

Ministar o OŠ
Foto: D.P. / B92

Kako je istakao, radovi u toj školi biće isključivo rezultat dogovora sa roditeljima dece koja pohađaju "Vladislav Ribnikar".

"Radovi u OŠ Vladislav Ribnikar biće rezultat dogovora s roditeljima dece te škole. Projekat i dinamika realizacije će biti predmet razgovora u danima koji slede i budite sigurni da nijedan korak neće biti preduzet a da prethodno nije postignut dogovor o tome šta će da se radi i kako", kazao je Blagojević.

Podsećanja radi, Vlada Srbije je u sredu dostavila predlog rešenja za OŠ "Vladislav Ribnikar" posle ubistva devetoro dece i radnika obezbeđenja te ustanove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: