Ponedeljak, 20.03.2023.

13:19

Horgoš: Zaplenjeno preko 160.000 psihoaktivnih tableta

Carinici su u nedelju na graničnom prelazu Horgoš sprečili krijumčarenje oko 161.000 psihoaktivnih tableta, sakrivenih u fabričkim šupljinama automobila.

Izvor: Tanjug

Horgoš: Zaplenjeno preko 160.000 psihoaktivnih tableta
Foto: AstroStar/Shutterstock

Kako se navodi u saopštenju Uprave carine, prekršaj je otkriven na izlazu iz zemlje, prilikom pregleda automobila marke "volvo" domaćih registarskih oznaka, kojim su dvojica srpskih državljana, starih 51 i 50 godina, putovala ka Nemačkoj.

Prvo su otkriveni blisteri psihoaktivnih tableta Bensedin, Belbien, Bromazepam i Lorazepam ispod tapacirunga suvozačkih vrata, a daljim pregledom utvrđeno je da su istim sadržajem ispunjene i šupljine zadnjih vrata i vrata prtljažnika, zatim su tablete pronađene u instrument tabli, kao i ispod zadnjeg sedišta.

Dvojicu putnika, zajedno sa otkrivenim psihoaktivnim tabletama i automobilom, preuzeli su u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: