Utorak, 31.01.2023.

23:34

Vučić: Nije problem kada mnogo njih napada na jednoga, ali... VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će odgovarati svima na sednici parlamenta o pregovaračkom procesu sa Prištinom.

Izvor: B92

Vučić: Nije problem kada mnogo njih napada na jednoga, ali... VIDEO
Printskrin/Instagram/buducnostsrbijeav

On je ocenio da mnogi na tu sednicu ne dolaze zbog dogovora, već zbog samopromocije.

Vučić je rekao da nije problem kada mnogo njih napada na jednoga, ali je problem kada mnogo njih traži pomoć drugih da se bore protiv tog jednoga.

"Nije problem kada mnogo njih napada na jednoga, ali je problem kada mnogo njih traži pomoć drugih da se bore protiv tog jednoga. I te mnogo, i te pride, pobedićemo zajedno i pobedićemo kao Srbija", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
On je naglasio da je, kada je vlast upozanata sa franacusko-nemačkom inicijativom, "na odgovoran i ozbiljan način" ponudio parlamentarnim strankama da dođu na konsultacije kako bi im ukazao na sve činjenice i kako bi pokušali da zajednički pristupe rešavanju problema.

"Oni su rekli, ili bar najveći deo njih, nismo zainteresovani, mi hoćemo Skupštinu, hoćemo sebe da prikažemo, hoćemo političku pobedu, nismo toliko zainteresovani za KiM", naveo je Vučić.

On je dodao da je njegova obaveza da poštuje skupštinu i naglasio da će doći na sednicu i sam odgovarati "svima vama znajući da ne dolazite zbog odgovora već zbog samopromocije".

"Onda ni to nije bilo dovoljno pa ste pozvali stranačke simpatizere da pomognu. Nije problem, boriću se i pobedićemo svi kao Srbija jer Srbiju ne možete da savladate", poručio je Vučić.

Srpska napredna stranka demantovala je ranije danas navode pojedinih medija i predstavnika opozicije da SNS namerava da organizuje miting, odnosno skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću ispred Skupštine Srbije, a povodom sednice o Kosovu i Metohiji.

Predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić sazvao je posebnu sednicu parlamenta na čijem je dnevnom redu Izveštaj o pregovaračkom procesu sa Privremenim institucijama u Prištini od 1. septembra 2022. do 15. januara 2022. godine, a koji je podnela Vlada Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: