Utorak, 31.01.2023.

11:44

Petković odgovorio Obradoviću: "Jesam činovnik, ali bar nisam praznoglavi bukač"

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković odgovorio putem društvenih mreža lideru opozicione partije Dveri, Bošku Obradoviću, koji ga je nazvao "činovnikom".

Izvor: B92

Petković odgovorio Obradoviću:
FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIÆ/ nr

Obradović je kritikovao Petkovića, ali i rukovodstvo Srbije, u vezi zakazivanja posebne sednice Skupštine Srbije o KiM, nazivajući ceo taj postupak na svom Tviter nalogu "sprdnjom sa državom".

Direktor Kancelarije za KiM mu je potom odgovorio, takođe na Tviteru, napisavši: "da jeste činovnik svoje države, i da nikada neće biti činovnik "stranih ambasada i praznoglavi bukač".

On je podsetio lidera Dveri da nije želeo da razgovara sa predstavnicima parlamentarnih grupa o tzv. francusko-nemačkom predlogu za rešenje kosovskog pitanja, a koje je predložio predsednik Srbije i da mu je zapravo cilj samo da "pravi cirkus".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: