Luka Bojović stigao u Srbiju, obratio se medijima VIDEO/FOTO

Luka Bojović, nekadašnji član Zemunaca, posle deset godina provedenih u zatvoru u Španiji, stigao je u Srbiju.

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2022.

17:12

Luka Bojović stigao u Srbiju, obratio se medijima VIDEO/FOTO
EPA/JUAN CARLOS CARDENAS

Naime, on je večeras oko 8.30 časova sleteo u Beograd direktnim letom iz Madrida.

Po izlasku iz aviona, Bojović je kazao da za sada ne može ništa da govori javno, ali da će uskoro će biti prilike za to.

Na pitanje novinara da li je srećan što se vratio u Srbiju, Luka Bojović je rekao sledeće:

"Da, da, naravno".

Po Bojovića, koji se poslednjih godina dovezuje u direktnu vezu sa škaljarskim klanom, otišli su pripadnici MUP-a i Interpola koji su zaduženi za proces ekstradicije.

Njega je dočekao i advokat Borivoje Borović. Advokat nije želeo da komentariše dolazak svog klijenta, niti dalji postupak, dok avion iz Madrida, sa Bojovićem, ne sleti na aerodrom. On je rekao da ne zna detalje, te da će ih, kako je saopštio okupljenim novinarima - znati kasnije.

Podsetimo, protiv Bojovića se u Srbiji ne vodi nijedan sudski postupak niti je za njim raspisana poternica. Po njegovom dolasku, on je za pravosudne organe slobodan čovek.

On je uhapšen u Valensiji tako što je praćena njegova supruga. U Španiji je 2014. godine osuđen na 18 godina zatvora zbog organizovanog kriminala, ali su mu se u kaznu zatvora računale i prethodne dve godine koje je proveo u zatvoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: