Mediji: Uhapšen višestruki silovatelj Igor Milošević

Igor Milošević, serijski silovatelj, uhapšen je zbog ugrožavanja sigurnosti, saznaje "Blic".

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

14:53

Mediji: Uhapšen višestruki silovatelj Igor Milošević
Foto: Deposit/ToskanaInc

Povodom hapšenja oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo.

"Nakon što je Prvom tužilaštvu u Beogradu dostavljena krivilna prijava od strane dnevnih novina Informer protiv I. M, u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tuzioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I. M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. iz člana 138 st.3 KZRS", navode u Tužilaštvu.

Kako dodaju, iz navoda prijave krivično delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi s razgovorom sa njim, odnosno davanja izjava za vreme snimanja.

"U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan u Prvom tužilaštvu", navode u Tužilaštvu.

Podsetimo, Milošević je pušten na slobodu 20. septembra nakon što je u zatvoru proveo 15 godina zbog niza silovanja i odnedavno se ponovo nalazi na slobodi. Reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta i u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: