Ponedeljak, 14.03.2022.

20:37

Putin jasan: "Nova varvarska akcija"

Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je danas telefonom sa izraelskim premijerom Naftalijem Benetom, saopštio je Kremlj.

Izvor: Tanjug

Putin jasan:
Foto: Profimedia

Kremlj je saopštio da je Benet Putina informisao o njegovim nedavnim razgovorima sa liderima više zemalja u vezi sa situacijom u Ukrajini.

Putin i Benet su se saglasili da nastave sa dijalogom, navodi se u saopštenju koje je preneo Rojters.

Sputnjik prenosi da je iz Kremlja saopšteno da je tokom razgovora sa Benetom "Vladimir Putin skrenuo pažnju na novu varvarsku akciju ukrajinskih vojnika - današnji raketni napad na centralne kvartove Donjecka uz primenu kasetne municije, što je dovelo do velikog broja žrtava medu civilima''.

Rojters javlja, pozivajući se na izralekse zvaničnike, da je Benet zbog telefonskog razgovora sa Putinom napustio sastanak Vlade i da je razgovor trajao oko 90 minuta.

Britanska agencija dodaje da je Benet sa Putinom već razgovarao u više navrata u nastojanjima da pomogne u naporima da se razreši konflikt između Ukrajine i Rusije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

9 h

Podeli: