Burno u Podgorici: "Ono što radite Srbima je fašizam" VIDEO

Poslanik Demokratskog fronta iz Pokreta za promene Branko Radulović poručio je danas u parlamentu da je izopštavanje Srba iz vlasti fašizam.

Izvor: Tanjug

Petak, 29.10.2021.

16:12

Burno u Podgorici:
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

On je pozvao premijera da se sa tim prestane.

Radulović je postavljajući pitanje premijeru Zdravku Krivokapiću u parlamentu rekao da rekonstruisana vlada mora biti lidersko-ekspertska.

"Da nije bilo Demokratskog fronta, oni (DPS) ne bi pali! Zar treba Srbe da izopštimo, da im izaberemo vođe, da njihov vođa ne može biti u vladi? To je fašizam. Mi moramo biti stub koji objedinjuje sve", rekao je Radulović i pozvao Krivokapića da ne dozvoli fašizam.

Radulović je rekao da se Krivokapiću dala jedna prilika u životu i da će se lično potruditi da premijer tu priliku iskoristi.

Istakao je i da mu je dosta crnogorskog licemerja, prevrtljivosti i lažnog morala.

Istakao je da se Dritan Abazović trudio, ali da je trebalo više jer, kazao je, "mala je to ruka", i da je zato trebalo više "zajedno junački, crnogorski sa petljom i vizijom" da reformišu ANB i UP.

Krivokapić je odgovorio da će razmotriti svaku inicijativu za unapređenje rada vlade i izrazio želju da deo rekonstruisane valde budu i predstavnici manjinskih stranaka.

"Svi oni koji bi se opredelili za prelaznu ili manjinsku vladu oni su direktni saučesnici sa svim onim što je prethodni režim odradio. Svi koji bi se opredelili za takvu avanturu želim im političku sreću, ali sigurno to građani CG ne bi prihvatili", rekao je Krivokapić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: