Izglasana nova Vlada Republike Srbije

Izglasana je nova Vlada Republike Srbije. Za novu vladu glasalo je 227 poslanika Skupštine Srbije, dok je njih pet bilo protiv. Uzdržanih nije bilo.

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

15:00

Izglasana nova Vlada Republike Srbije
FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ nr

Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić jutros je izložila ekspoze i predstavila članove kabineta, a kako je najavio predsednik republičkog parlamenta Ivica Dačić, glasanje je održano oko 20 časova.

Predlog za sastav nove vlade stigao je u Skupštinu Srbije u utorak, a tada je za javnost bilo nekoliko nedoumica, poput pitanja ko će biti novi ministar prosvete, a ko zdravlja. Spisak novih ministara, o kojima će se u Skupštini danas raspravljati, poznat je nakon izlaganje mandatarke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: