Četvrtak, 28.11.2019.

07:49

NIN ostao bez fotografije; Izdavač: Neprimereno za zemlju u kojoj je ubijen premijer FOTO

Nakon bure koju je izazvao u javnosti zbog naslovne fotografije predsednika Srbije na nišanu, nedeljnik NIN jutros nema fotografiju na naslovnoj strani.

Izvor: Tanjug

NIN ostao bez fotografije; Izdavač: Neprimereno za zemlju u kojoj je ubijen premijer FOTO

Kako je Tanjug preneo saopštenje izdavača NIN-a Ringijer Aksel Springer Srbija (Ringier Axel Springer Srbija), NIN je jutros osvanuo bez fotografije na naslovnoj strani jer je prvobitni izbor fotografije, prema mišljenju izdavača, bio neprimeren, pogotovo u zemlji u kojoj je ubijen premijer.

Iz kompanije Ringijer Aksel Springer Srbija navode da, iako je promenjena fotografija na naslovnoj strani, sadržaj članka naslova "Afera oružje: ko ruši Krušik" ostaje nepromenjen.

Ringijer navodi da će izdanje NIN-a s novom naslovnom stranom biti objavljeno što je brže moguće.

Na naslovnoj strani tog nedeljnika koja je juče objavljena na društvenim mrežama nalazila se fotografija na kojoj stoji oružje čija je cev uperena prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Screenshot/sajt NIN-a

Pročitajte još i:

- Vučić "na nišanu" na naslovnoj NIN-a; Čitaoci: "Skandalozno", "Povucite broj, spasite se bruke"

- Ćulibrk za B92: To je Tanjugova slika, a sad svima smeta; Tanjug: NIN kropovao fotografiju

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

19 h

Podeli: