Utorak, 05.03.2019.

11:00

Dragan Karadžić glavni urednik O2 televizije i Play radija

Dragan Karadžić novi je glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Play radija.

Izvor: B92

Dragan Karadžić glavni urednik O2 televizije i Play radija
Foto: Dragan Karadžiæ, privatna arhiva

"Primarni zadatak u narednom periodu jeste podizanje dnevne gledanosti televizije O2. Stub programske šeme biće informativni, ali i sportski program, pa će tako O2 televizija ekskluzivno prenositi utakmice domaće fudbalske i košarkaške lige", kazao je Karadžić po stupanju na dužnost.

"U programsku šemu uvrstićemo nove i veoma interesantne autorske emisije, filmski i serijski program obogatiti naslovima iz nove holivudske produkcije, i pokrenuti nekoliko emisija zabavnog sadržaja. Gledaoci O2 televizije uskoro će biti u prilici da na programu vide nova TV lica, veoma prepoznatljive televizijske novinare i voditelje", dodao je novi glavni i odgovorni urednik Televizije O2 i Play radija
Dragan Karadžić na čelo Televizije O2 i Play radija dolazi sa funkcije zamenika predsednika Upravnog odbora RTS-a.

Tokom 25 godina provedenih u televizijskom biznisu, Karadžić je karijeru gradio u zemlji i inostranstvu.

Sarađivao je sa brojnim televizijama u Evropi i Aziji, naročito u Kini, gde je profesionalno boravio dve godine. Odličan je poznavalac novih televizijskih platformi, kao i najnovijih svetskih televizijskih trendova.
U Srbiji ga pamte kao veoma uspešnog urednika Trećeg kanala RTS-a.

Po zanimanju je pravnik i diplomirani menadžer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: