Partnerstvo Antena grupe i vodeće kompanije "Propagate"

Antena grupa uspostavila partnerstvo sa vodećom internacionalnom kompanijom "Propagate" za kreiranje programskog sadržaja.

Izvor: B92

Utorak, 16.10.2018.

14:20

Partnerstvo Antena grupe i vodeće kompanije
Teodor Kirijaku, Foto: Antena grupa

"Vodeća medijska kompanija u Srbiji i jugoistočnoj Evropi, 'Antena Grupa', nastavlja svoj rast i investicije kako u zemlji tako i na svetskom nivou ulaganjem u najnovije tehnologije i medijske platforme visokokvalitetnih i originalnih sadržaja", navodi se u saopštenju kompanije.

Navodi se i da "nakon brojnih strateških saradnji sa najuspešnijim produkcijskim kompanijama u Holivudu, ovaj put uspostavljeno je partnerstvo sa čuvenom kućom 'Propagate' koje će se odnositi stvaranje i distribuciju originalnih formata".

"Pod vođstvom Bena Silvermena i Hauarda T. Ovensa, 'Propagate' je brzo postao vodeći globalni kreator i distributer sadržaja", rekao je Džonatan Prokter, direktor Antena grupe.

"Zadovoljstvo nam je što smo postali partneri sa kompanijom 'Propagate', jer ćemo na taj način sadržaj i formate Antena grupe dovesti na međunarodno tržište. Posebno smo uzbuđeni zbog mogućnosti razvijanja i negovanja novih ideja naših lokalnih talenata, koji će tako biti predstavljeni svetskoj publici", kazao je on.

"Antena grupa" je vodeći emiter u jugoistočnoj Evropi, i mi verujemo da je ovo ogromna prilika za sve nas, da razvijamo originalni sadržaj koji će se distribuirati širom sveta", kaže Sajrus Farok, predsednik internacionalne kuće "Propagate".

Ove dve kompanije će raditi zajedno na razvoju, proizvodnji i distribuciji programskog sadržaja. Saradnja počinje sa pokretanjem dve serije koje će biti prikazane u programskoj šemi 2019. godine: "Slip 'N Slide" i "My Best Friend's Fear".

"Propagate" je jedna od najbrže rastućih kompanija za kreiranje sadržaja čiji bogat portofio između ostalog uključuje Eplov prvi originalni TV šou koji se bavi preduzetnicima u današnjem svetu modernih tehnologija - "Planet of the Apps" sa Gvinet Paltrou, reperom Vil Aj Emom i Džesikom Albom, potom Tviterov serijal “#WhatsHappening” i projekat "Lore" za Amazon.

Antena grupa nastaviće sa investicijama u inovativne sadržaje koje će pomerati granice u daljem razvoju TV industrije kako u Srbiji tako i u svetskim okvirima, zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Napustite Rusiju"

Evropska centralna banka (ECB) saopštila je da će uskoro zatražiti od banke Rajfajzen internešnel AG da ubrza proces smanjenja poslovanja u Rusiji.

8:02

20.4.2024.

1 d

Podeli: