Nedelja, 30.09.2018.

19:32

"Vučić da lično i nedvosmisleno odgovori..."

Savez za Srbiju pozvao je Aleksandra Vučića da lično odgovori da li Toni Bler uz njegovu saglasnost razgovara sa svetskim zvaničnicima o "razgraničenju" na KiM.

Izvor: Beta

Taj savez je u saopštenju pozvao Vučića da on odgovori, umesto uvredljivih i neosnovanih izjava anonimnog člana Gradskog odbora SNS-a Petra Petkovića na račun jednog od lidera Saveza za Srbiju Vuka Jeremića.

"Da li se Vučić to sa Blerom dogovorio u prvoj nedelji jula, prilikom Blerove posete Beogradu? Da li je Toni Bler prošle nedelje o tome razgovarao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, kao i da li je predviđeno da na tu temu sledeće nedelje ima sastanak sa visokim američkim zvaničnicima", upitali su iz Saveza kao i "ako Bler nije plaćen iz budžeta Srbije, ko ga onda tačno plaća za te usluge, i šta je onaj koji to čini dobio zauzvrat od Vučićevog režima".

Oni su dodali da se, ako Vučić nastavi da izbegava da odgovori na ta pitanja, nameće zaključak da je istina da Toni Bler u njegovo ime pregovara o razgraničenju, što je, kako su ocenili "velika sramota i poniženje za građane Srbije, imajući u vidu Blerovu ulogu u NATO bombardovanju naše zemlje 1999. godine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

15 h

Podeli: