Utorak, 21.11.2017.

15:18

Dačić o Ukrajincima: Kako oni nama, tako mi njima

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić kaže za B92 da ukraijnski ministar spoljnih poslova nijednom nije primio ambasadora Srbije.

Izvor: B92, Filip Čukanović

Dačić o Ukrajincima: Kako oni nama, tako mi njima
Foto: Tanjug

Odgovarajući na izjavu ambasadora Ukrajine Oleksandra Aleksandroviča, koji kaže da "na audijenciju kod Dačića čeka 14 meseci", srpski ministar kaže:

"Ukrajinski ministar Klimkin za četiri godine nikad nije primio našeg ambasadora, za razliku od mene, koji sam primao ukrajinskog ambasadora. Kako se oni ponašaju prema nama, tako ćemo i mi prema njima", kaže Dačić.

Ukrajinski ambasador Oleksandr Aleksandrovič u prvom intervjuu za srpske medije po povratku iz Kijeva kaže da stav koji je podigao prašinu u Srbiji ne menja.

Opširnije u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: