"Sužen krug na dva-tri imena... Svi žuti su ostali na RTS"

Premijer Srbije i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će u narednih mesec dana objaviti ime novog predsednika Vlade Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.04.2017.

13:11

Tanjug

On je, posle sastanka s patrijarhom Irinejom, ispred Patrijaršije pred medijima rekao da se smanjio krug kandidata za njegovu zamenu.

"Suzio se krug na dva-tri imena", rekao je Vučić.

Upitan šta misli o nameri ministra Aleksandra Vulina da zatraži smenu rukovodstva RTS, rekao je da se na to nasmejao.

"Svi žuti su ostali tamo, svi vedre i oblače, sve koje je postavljala Demokratska stranka... Dođe zabavno da gledate kako bi neko kad skupi 60 ljudi, da ima pet minuta u Dnevniku... Kad to traži Vulin, onda je to diktatura, a kada drugi to traže, onda je to demokratski zahtev. Da li sam uvek bio srećan zbog onoga što radi RTS? Nisam, ali postoje oni koji odlučuju o tome", naveo je Vučić.

Upitan da prokomentariše proteste u Srbiji, istakao je da se u Nišu i Novom Sadu okuplja 300 do 600 ljudi, kada su veliki protesti, a u Beogradu do 3.000, konstatovavši da je to neveliki broj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: