Ponedeljak, 15.08.2016.

17:12

Vučić o polemici o ulozi Miloševića: Nemam vremena...

Premijer Aleksandar Vučić odbio je da komentariše aktuelnu polemiku demokrata i socijalista o ulozi i odgovornosti Slobodana Miloševića.

Izvor: Tanjug

Vučić o polemici o ulozi Miloševića: Nemam vremena...
Tanjug

On je istakao da mu "ne pada na pamet da živi u devedesetim" godinama prošlog veka.

"Nemam vremena da se bavim takvim stvarima", odgovorio je premijer na pitanje koje mu je uputio Tanjug povodom debate o Miloševiću, pokrenute na osnovu tumačenja presude Haškog suda Radovanu Karadžiću.

"Ne pada mi na pamet da živim u devedesetim godinama, ja živim i radim za Srbiju budućnosti i budućnost Srbije", rekao je Vučić Tanjugu.

On je ponovio da nema vremena za takve stvari:

"Bavim se državom i njenim napretkom", zaključio je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: