Vučić ljut na Tasovca zbog Tanjuga

Premijer Aleksandar Vučić razočaran je gašenjem novinske agencije Tanjug zbog čega je oštro kritikovao resornog ministra Ivana Tasovca, saznaje Tanjug.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 05.11.2015.

09:24

Default images
Foto: Tanjug

"Hoću zbog stenograma i istorije da kažem koliko sam razočaran onim što se desilo oko Tanjuga", rekao je premijer obraćajući se direktno ministru Tasovcu na sednici vlade posle povratka iz Sarajeva.

"Hoću zbog stenograma i istorije da kažem da sam bio protiv gašenja Tanjuga", kazao je premijer i istakao:

"Ti i Saša Mirković ste me ubeđivali da je to važno, potrebno i reformski".

"Tražio si da ne ideš u Sarajevo kako bi ostao ovde da braniš i obrazložiš odluku. Noćas sam gledao vesti, nigde te nisam video, samo sam čuo nemušto objašnjenje Saše Mirkovića, gde se poziva na tačku 141. pa ne razumem tačno zašto nisi išao u Sarajevo", naveo je predsednik Vlade Srbije.

Premijer Vučić je članovima vlade poručio:

"Oni koji neće da budu u vladi, oni koji su samostalni strelci, oni koji neće da budu deo tima, i da idu negde sa vladom, zato što nisu u prvom planu, a rezultati su im nevidljivi, a to se sad ne odnosi na tebe Tasovac, njih molim da se tako ne ponašaju. Jasno vam je da vas neću moliti nizašta".

"Iako sam ja bio protiv gašenja Tanjuga, a ti Tasovac za.... Ti Tasovac nisi podmetnuo svoja ledja, podmetnuo si moja ledja, kao i obično", zaključio je premijer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

166 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: