Petak, 26.12.2014.

09:17

Vučić: Vujović i Sertić ostaju

Premijer Aleksandar Vučić negirao je da će ministri finansija i privrede Dušan Vujović i Željko Sertić biti smenjeni u rekonstrukciji vlade.

Izvor: Tanjug

Default images

Vučić je istakao da je Vujović jedan od njegovih najbližih saradnika, čijim je radom najzadovoljniji.

"Sramota me je i da komentarišem kolika je to neistina", rekao je Vučić novinarima u Kolubari, na pitanje o spekulacijama medija o smeni tih ministara u rekonstrukciji vlade.

Premijer je rekao da nema nikakvog smisla da svaki dan negira takve napise, ističući da su i svetski državnici i međunarodne finansijske institucije podržale budžet.

"Ne postoji niko u svetu, niko u zemlji, stručan, koji je rekao nešto protiv budžeta. Nemojte samo da mi kažete da su stručni Šutanovac, Borko Stefanović i Živković sa svojim impresivnim rečnikom. I sada treba da smenjujemo ministra finansija, koji je pokazao svoj reformski kapacitet i kako i na koji način se bori za zemlju", rekao je Vučić.

Premijer je podsetio da je Vujović i sam rekao da neće ići iz vlade.

"Prosto se pitam ko je mogao da izmisli nešto tako", rekao je Vučić.

List Danas objavio je da će u rekonstrukciji Vlade biti spojena ministarstava finansija i privrede i da aktuelni ministri Vujović i Sertić više neće biti na tim funkcijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: