Četvrtak, 25.12.2014.

19:28

Vujović: Ostajem u Vladi

Ministar finansija Dušan Vujović negirao je navode da će u predstojećoj rekonstrukciji vlade biti smenjen i izjavio da ostaje u Vladi do kraja mandata.

Izvor: RTS, Tanjug

Default images

"Izgleda da postoji jako mnogo besposlenih novinara kojima bi možda bilo bolje da nam budu PR savetnici u Vladi nego da izmišljaju priče. Koliko ja znam, ovo je obaveza još na tri godine i toliko mislim da ostanem u Vladi“, izjavio je Vujović gostujući na RTS-u.

Podsetimo, mediji su objavili da će jedna od prvih izmena u rekonstruisanoj Vladi biti ponovno spajanje ministarstava finansija i privrede i da bi na čelu objedinjenog resora mogao da bude Nenad Mijailović, sadašnji državni sekretar u Ministarstvu finansija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: