Ponedeljak, 08.12.2014.

10:31

Lažno pismo Veljovića Stefanoviću

Direktor policije Milorad Veljović demantovao je da je medijima uputio otvoreno pismo u kom kritikuje ministra unutrašnjih poslova.

Izvor: B92

Default images

Veljović je istakao da nije poslao bilo kakvo pismo upućeno ministru Nebojši Stefanoviću i javnosti i najavio da će zatražiti od nadležnih organa da hitno ispitaju ko je poslao pismo i sa kojom namerom.

U toku dana je redakciji B92 i drugim medijima prosleđeno navodno otvoreno pismo direktora Milorada Veljovića, koje na prvi pogled izgleda autentično, ali je proverom utvrđeno da je pismo stiglo sa anonimnih mejl servera, a ne sa zvanične adrese MUP-a i direktora policije.

U pismu dostavljenom medijima Veljović navodno optužuje ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića za veoma loše stanje u policiji, a ističe se i da ne postoji dobra saradnja između direktora i ministra policije.

Takođe, u pismu je uz kritike upućene Stefanoviću i optužbe za političarenje i samopromociju, navedeno da "Veljović" ne želi da bude pozvan dok se ne oglasi sâm ministar.

Mejl je stigao bez memoranduma uz naslov "Otvoreno pismo ministru policije". Iako u polju za adresu pošaljioca stoji Veljovićeva adresa, mejl je stigao sa jednog od brojnih servisa za anonimno slanje mejlova na kome se usluge naplaćuju, a preko servera iz britanskog Notingema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

19 h

Svet

Putine, ponižen si

Tri ruska sistema zemlja-vazduh koja je trebalo da štite Krim uništena su za svega nekoliko minuta u baražu projektila američke proizvodnje.

7:52

17.6.2024.

1 d

Podeli: