Sreda, 20.08.2014.

20:55

Nestala još jedna devojčica

Nestala je još jedna devojčica, četrnaestogodišnja Ivana Podraščić iz Beograda. Roditelji su njen nestanak prijavili 9. avgusta, potvrđeno je za B92 u policiji.

Izvor: B92

Default images

"Nestanak maloletnice prijavio je njen otac i policija intenzivno radi na pronalasku devojčice", rečeno je za B92 u Birou za saradnju s medijima MUP-a Srbije.

Na Fejsbuku je napravljeno nekoliko grupa o nestanku ove devojčice.

"Poslednji put je viđena 29. jula kada se uputila u pravcu Kanarevog brda. Od tada joj se gubi svaki trag", napisano je ispod fotografije četrnaestogodišnje Ivane.

U policiji su za B92 izjavili da su roditelji njen nestanak prijavili šest dana nakon njenog nestanka, odnosno da su policajcima rekli da je devojčica od kuće otišla 3. avgusta.

Ukoliko imate bilo kakve informacije o Ivani Podraščić, molimo vas da javite policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

17 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: