Utorak, 29.07.2014.

23:30

Ptičica mu rekla da je Čaves srećan

Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro izjavio je da mu se ponovo ukazala ptičica koja ga je uverila da je Ugo Čaves "srećan i pun ljubavi" za svoj narod.

Izvor: Tanjug

Default images

Maduro je ovo ispričao juče u Sabaneti, rodnom gradu nekadašnjeg venecuelanskog lidera Uga Čavesa, na svečanosti koja je održana povodom 60-godišnjice rođenja vođe bolivarijanske revolucije.

Čaves je umro u martu prošle godine od posledica raka.

"Još jednom ću priznati da je mi je prišla ptičica i rekla mi da je komandante Čaves srećan i pun ljubavi za lojalnost svog naroda", kazao je Maduro, prenosi AFP.

Tokom prošlogodišnje predsedničke kampanje, Maduro je izazvao lavinu podsmeha kada je izjavio da mu se Čaves nakon smrti pojavio u liku "male ptice".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

21 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: