Ponedeljak, 07.04.2014.

17:52

"Asad neće pobeći kao Janukovič"

Bivši ruski premijer Sergej Stepašin, koji se nedavno sreo sa Bašarom el-Asadom, kaže da mu je predsednik Sirije rekao da neće pobeći iz zemlje kao Janukovič.

Izvor: Tanjug

Default images

"Sirijski predsednik mi je rekao: 'Recite Putinu da ja nisam Janukovič i da neću pobeći", kazao je Stepašin novinarima u Moskvi posle susreta sa Asadom prošle nedelje.

"On, za razliku od Janukoviča, nema neprijatelje u bliskom okruženju i sigurno zna šta radi", dodao je Stepašin.

Stepašin, koji je 1999. godine kratko bio premijer Rusije, takođe je rekao da mu je Asad kazao da očekuje da se glavnina sukoba u Siriji okonča do kraja ove godine, prenosi AFP.

"Aktivna faza vojne akcije u Siriji biće završena ove godine, ali posle toga ćemo i dalje morati da se borimo protiv terorista i bombaša samoubica", rekao je Stepašin citirajući Asada.

Asad je u vrhunskoj fizičkoj kondiciji, istakao je Stepašin koji se, kako je rekao, sa Asadom sastao u jednoj od njegovih rezidencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi lažu, Su-57 je beskoristan?

Vest da su ukrajinske oružane snage oborile ruski Su-57 predstavljena je kao “čudo”, ali sve je više onih koji tvrde da je ta letelica beskorisna.

13:53

19.6.2024.

1 d

Podeli: