Subota, 29.03.2014.

19:28

Objekti ne pripadaju MH370

Brodovi su danas u Indijskom okeanu izvadili nekoliko objekata, ali je utvrđeno da ni jedan od njih ne pripada nestalom malezijskom avionu, kako se sumnjalo.

Izvor: Tanjug

Default images

Tako i dalje, nakon tri sedmice od nestanka aviona i potrage za njim, nema i dalje nijednog znaka od letelice, javio je AP.

Nekoliko desetina rođaka putnika nestalog aviona sutra će iz Pekinga otputovati u Kuala Lumpur da bi zatražili odgovore od malezijske vlade o tome šta se desilo sa njihovim bližnjima.

Kineski avon je ranije danas uočio tri sumnjiva objekta tokom potrage za nestalim malezijskim avionom koja je od juče preusmerena na južni deo Indijskog okena na osnovu novih tragova u istrazi.

Predmeti koje je uočio kineski avion su bele, crvene i narandžaste boje, objavio je Rojters, pozivajući se na agenciju Sinhua.

Malezijski ministar saobraćaja Hišamudin Husein danas je obećao da će potraga za "preživelim putnicima i članovima posade, ako ih ima" biti nastavljena, iako su od pada aviona u Indijski okean prošle tri nedelje, penosi AFP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: