Četvrtak, 27.02.2014.

17:08

Tači: Prioritet saradnja sa CG

Jačanje saradnje sa Crnom Gorom je prioritet Kosova, poručio je Hašim Tači u razgovoru sa Igorom Lukšićem

Izvor: Beta

Default images

Premijer Kosova Hašim Tači je tokom razgovora s ministrom spoljnih poslova Crne Gore, Igorom Lukšićem izjavio da su za Vladu Kosova prioritet jačanje političke, ekonomske, društevne i saradnje Kosova s Crnom Gorom u kulturi.

Kako je saopštio kabinet Tačija, razgovaraloi su o međudržavnoj saradnji između Kosova i Crne Gore i o procesu evro-integracije.

"Premijer Tači je na sastanku sa šefom crnogorske diplomatije visoko ocenio bilateralne odnose Kosova i Crne Gore, i istakao da je Vlada Kosova spremna da te odnose i dalje unapređuje u svim oblastima od zajedničkog interesa", piše u saopštenju.

Ističe se da je sada zajednički prioritet saradnja dve zemlje i razmena iskustava na putu evro-integracije, kao i jačanje političke, ekonmske i druge saradnje.

Ministar Lukšić se sastao i sa kosovskim ministrom spoljnih poslova Enverom Hodžajem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: