Sreda, 19.02.2014.

00:40

Đukanović: 42 odsto građana za NATO

Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović rekao je da najnovije istraživanje pokazuje da ulazak Crne Gore u NATO podržava 42 odsto građana.

Izvor: B92

Default images

On je ocenio da NATO predstavlja najefikasniji i najisplativiji okvir za dalje unapređenje stabilnosti na Balkanu, te napomenuo da DPS pojačava angažman na planu afirmisanja ideje o članstvu u tom savezu.

Lider DPS-a rekao je u Bijelom Polju da Crna Gora sa EU i NATO dijeli zajedničke ciljeve, čije ispunjavanje značajno doprinosi boljem kvalitetu života svih građana.

"Crna Gora će, kao punopravna članica saveza, imati jednak tretman i pravo odlučivanja kao i ostale zemlje članice, a zbog ranijih iskustava važno je da budemo za stolom gde se donose najvažnije odluke", dodao je Đukanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Izbija novi rat? "To je jedino rešenje"

Dok je celi svet i dalje fokusiran na dešavanja u Ukrajini, ali i na područje Gaze, tenzije na severu Afrike, zbog teritorije Zapadne Sahare, i dalje su prisutne, a pripadnici pokreta za nezavisnost ističu kako je rat jedino rešenje.

11:06

23.7.2024.

1 d

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Aktuelno

Uhapšen je

Južnokorejsko tužilaštvo saopštilo je da je uhapšen osnivač tehnološkog giganta Kakao.

13:20

23.7.2024.

1 d

Podeli: