Sreda, 19.02.2014.

00:40

Đukanović: 42 odsto građana za NATO

Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović rekao je da najnovije istraživanje pokazuje da ulazak Crne Gore u NATO podržava 42 odsto građana.

Izvor: B92

Default images

On je ocenio da NATO predstavlja najefikasniji i najisplativiji okvir za dalje unapređenje stabilnosti na Balkanu, te napomenuo da DPS pojačava angažman na planu afirmisanja ideje o članstvu u tom savezu.

Lider DPS-a rekao je u Bijelom Polju da Crna Gora sa EU i NATO dijeli zajedničke ciljeve, čije ispunjavanje značajno doprinosi boljem kvalitetu života svih građana.

"Crna Gora će, kao punopravna članica saveza, imati jednak tretman i pravo odlučivanja kao i ostale zemlje članice, a zbog ranijih iskustava važno je da budemo za stolom gde se donose najvažnije odluke", dodao je Đukanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: