Ministar Ilić završio u Urgentnom

Velimir Ilić, ministar građevine i urbanizma, juče po podne primljen je u Urgentni centar zbog visoke temperature, prehlade i premora, saznaje Blic.

Izvor: Blic

Sreda, 15.01.2014.

07:45

Default images

Lider Nove Srbije oko dva sata po podne je direktno iz svog kabineta došao u Urgentni centar. Nakon detaljnih pregleda, smešten je na poluintenzivnu negu na kardiološkom odeljenju, gde će ostati na posmatranju.

Prema nezvaničnim informacijama, Iliću je odjednom pozlilo, nije mogao da pomeri ni ruke ni noge. Bio je malaksao i imao je i visoku temperaturu. "S obzirom na to da je već imao problema sa pritiskom i srcem, lekari su posumnjali da se možda radi o nekom srčanom problemu. Odmah su pozvani načelnici odeljenja. Na kraju je ustanovljeno da je u pitanju običan virus", kaže izvor "Blica" iz Urgentnog centra.

Velimir Ilić je sam u sobi ispred koje stoji obezbeđenje Kliničkog centra, što je uobičajena procedura kada u ovoj bolnici borave neke od poznatih ličnosti i političari. Do njega nije moglo da se dođe jer, kako saznaje "Blic", nije bio raspoložen za razgovore sa bilo kim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: