Četvrtak, 28.11.2013.

19:04

"Ozbiljni mediji postali Njuz.net"

Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je da u Srbiji danas gotovo da nema razlike izmedju satiričnog sajta Njuz.net i takozvanih ozbiljnih medija.

Izvor: Beta

Default images

Kako se navodi u saopštenju, Čanak je kritikovao pojedine medije sa nacionalnim pokrivanjem, jer se bave temom njegovog školovanja.

"Ne mogu da verujem da je za takve medije vest da je viđen čovek kako ide u školu, pa za to još traže i svedoke i ne mogu da verujem da to rade mediji sa nacionalnim pokrivanjem", naveo je Čanak.

On je ocenio da je krajnje vreme da se javnost zamisli na koje je grane Srbija došla, jer svugde drugde je lično obrazovanje sasvim normalna stvar.

"Pitam se da li je sledeća vest da je neko oprao zube i da li će I za to uspeti da nađu svedoke", dodao je on.

Pojedini mediji izveštavali su poslednjih dana da Čanak studira drugu godinu psihologije na Fakultetu za poslovne i pravne studije "Dr. Lazar Vrkatić" u Novom Sadu.

Čanak je diplomirao ekonomiju i pohađao magistarske studije za marketing.

Osamdesetih godina studirao je pravo u Kragujevcu, istoriju umetnosti u Beogradu, kompoziciju u Novom Sadu i Filozofski fakultet u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: