Petak, 20.09.2013.

12:47

Pretučeni prvak izašao iz bolnice

Učenik prvog razreda iz Aranđelovca, koga su u školskom dvorištu pretukla dvojica starijih učenika, pušten je danas iz Kliničkog centra u Kragujevcu.

Izvor: Tanjug

Default images

"Dečak je oko 11 sati otpušten iz bolnice", rekla je Tanjugu portparolka Kliničkog centra u Kragujevcu Vanja Đorđević.

Majka pretučenog đaka prvaka Tijana Šuković rekla je jutros novinarima da je njen sin sada dobro i da se nada da će, uz pomoć psihologa, prebroditi to što mu se dogodilo.

Jedino što traži, kako je rekla, jeste izvinjenje dece koja su pretukla njenog sina.

Dvojica učenika petog razreda osnovne škole "Svetolik Ranković" u Aranđelovcu pretukla su u utorak, 17. septembra u školskom dvorištu đaka prvaka te škole i nanela mu teške povrede.

"Policija je odmah reagovala i identifikovala izvršioce, a kako je reč o deci mlađoj od 14 godina koja nisu krivično odgovorna, uključeni su Centar za socijalni rad, njihovi roditelji i školski policajci, koji rade na utvrđivanju činječnih detalja događaja", rekao je načelnik policije u Kragujevcu Ivan Đorović.

Dečak je lečen na klinici za dečju hirurgiju Kliničkog centra u Kragujevcu.

Pretučenog dečaka sinoć je posetio ministar prosvete Tomislav Jovanović, koji je rekao da je napad na prvaka iz Aranđelovca udarac čitavoj prosveti Srbije, svoj deci, roditeljima i predanim nastavnicima i učiteljima i poručio da će ministarstvo koje vodi učiniti sve da se tako nešto više ne ponovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

17 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: